İlimizde açılış izni verilen Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesislerinin sorumluları ile spor salonları ilgili konuları görüşmek üzere 28.09.2017 tarihinde Saat:10.00 da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan’ın makamında  bir toplantı yapılmış olup toplantıda karşılıklı görüş alış verişinde  bulunulmuştur.

7’den 70’e herkesin sağlıklı yaşaması için gerekli olan spor, ruh sağlığı açısından yaş gruplarını farklı boyutta etkiliyor.Spor, çocuk ve gençlerde mutluluk, öfkeyi kontrol edebilme, saldırganlığı frenlemeye yardımcı oluyor. Erişkinlerde ise , dinç ve dinamik görünme, hızlı karar verebilme yetisi ve daha birçok konuda pozitif yararlar sağlıyor.Bu sebeple İl Müdürü Şahin Mercan  ilimizde sporun bireylere ulaşmasında önemli yeri olan Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesislerine büyük iş düştüğüne  vurgu yaptı.

Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesislerinin istek ve görüşleri hakkında bilgi aldı ve karşılıklı diyalog olduğunda problemlerin çözümü konusunda daha verimli olunacağını belirtti.