2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Yarışmalarının başlayacak olması nedeniyle Okul Sporları branşlarında kura çekimi yapılmış olup, Tüm fikstürler Uşak  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü resmi sitesinde yer alan Okul Sporları bölümü altında bulunan fikstür sayfasında yayımlanmıştır.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor faaliyetleri doğrultusunda hazırlanan fikstürler, müsabaka yerleri, müsabaka tarihleri, müsabaka saatleri… vb. konularda yapılan güncel değişiklikler http://usak.gsb.gov.tr/ sitesinde yayınlanacak olup,  yayımlanacak olan bu duyurular resmi tebliğ niteliğinde olacaktır. 

Bu nedenle; 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor faaliyetleri kapsamında yapılacak olan değişiklikleri ve fikstürleri http://usak.gsb.gov.tr/Sayfalar/1868/474/Fikstür.aspx  sitesinden tüm okullar takip etmekle yükümlü olup, aşağıda belirtilen notlara dikkat edilmesi gerekmektedir.


NOT:


1-Lisans kartları renkli çıktı olarak alınacak ve sistem üzerinden alınacak Ek-5 belgesinin (sağlık raporu ve izin belgesi) okul idaresine onaylatıldıktan sonra gerek görüldüğünde ibraz etmek üzere okul idaresince okulda muhafaza edilecektir. İl Müdürlüğümüze Ek-5 formu teslim edilmeyecektir.

2-Takımlar müsabakaya sistem üzerinden alınan Okul Müdürlüğünce onaylı Esame listeleriyle çıkacaktır.Lisans kartı ve ya Esame listesi olmayan  hiçbir okul takımı ve sporcu öğrencinin yarışmasına müsaade edilmeyecektir. (El ile doldurulan Esame Listeleri Kabul Edilmeyecektir.)

3-Okulun kendi Beden Eğitimi Öğretmeni dışında bir çalıştırıcı bulundurabilmesi için o çalıştırıcının okulla yaptığı sözleşme ve çalıştıracağı branşta antrenörlük belgesi olması gerekmektedir.